Profesionalism,
promptitudine,
experienta

Despre echipa Leeafin Consulting

Cauti un contabil ? Cauti un expert contabil ? Vrei o schimbare in afacerea ta ? In economia actuala moderna externalizarea de servicii contabile a devenit o necesitate pentru toti agentii economici. De la microintreprinderi pana la marii contribuabili, toate societatile trebuie sa respecte aceleasi reguli si aceeasi legislatie incalcita, sa lupte cu birocratia pentru a putea functiona.

Firma de contabilitate Bucuresti ofera servicii de evidenta contabila , resurse umane , salarizare pentru firme din orice domeniu de activitate, la tarife mici , tarife rezonabile.

Echipa firmei de contabilitate este formata din contabili , contabili cu experienta, expert contabil si expert contabil cu experienta.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi servicii contabile in functie de nevoile clientului, preluand toate sarcinile ce nu tin strict de activitatea managerului, castigand astfel timp pretios pe care dvs. il puteti dedica afacerilor.

Ne propunem să oferim contabilitate Bucuresti, servicii contabile Bucuresti la tarife corecte , la cele mai inalte standarde, astfel încât să asigurăm partenerilor noştri un background solid în realizarea obiectivelor.

Avantajele si beneficiile externalizarii serviciilor contabile

 • nu lucreaza pentru tine o singura persoana ci o echipa cu experienta in contabilitate , consultanta contabila si consultanta financiara.
 • firma de contabilitate reprezentata prin persoanele ei angajate este raspunzatoare in fata legii.
 • platile efectuate catre o firma de servicii contabile pot fi decontate, evitand astfel impozitele in plus ce ar trebui efectuate in cazul unui contract de munca. Factura emisa de firma de contabilitate este deductibila in totalitate.
 • firma de contabilitate este la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;
 • clientii sunt acoperiti de raspunderea contractuala;
 • costurile serviciilor contabile pot fi cu pana la 70% mai mici decat costurile serviciilor de contabilitate la sediul societatii;
 • in functie de pachetul contractat ai reprezentare in fata organelor de control financiar - fiscale;
 • veti putea lua decizii corecte pe baza rapoartelor primite in timp real, adica ai contabilitate la zi si beneficiezi si de alte servicii-refacere contabilitate , situatii financiare , bilant , fise de platitor , expertiza contabila.

Avantajele si beneficiile externalizarii serviciilor contabile catre Leeafin Consulting

Alegeti cea mai buna solutie pentru prosperitatea afacerii dumneavoastra. Partenerii Leeafin Consulting se bucura, de asemenea, de urmatoarele avantaje :

 • firma de contabilitate este la curent cu ultimile modificari legislative in domeniu pentru o evidenta contabila si fiscala mereu in concordanta cu ultimile legi si tendinte europene. Noutatile legislative pe probleme specifice de contabilitate si fiscalitate vor fi aduse la cunostiinta dumneavoastra in cel mai scurt timp. Firma de contabilitate cunoaste posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor.
 • vei fi asistat cu ocazia oricarui control fiscal iar experienta noastra te va feri de eventualele abuzuri;
 • tarifele serviciilor noastre pot fi cu mult mai mici decat propriul departament de contabilitate.
 • datorita experientei va putem recomanda programele de evidenta contabila, contabilitate de gestiune, salarii si contabilitatea imobilizarilor, cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra.
 • firma de contabilitate este la curent cu noutatile legislative pe probleme specifice;